Ontspanruimte compleet

Verschillende thema's gecombineerd met seizoensgeuren, geluiden en kleuren sfeerlicht zorgen voor een juiste hoeveelheid prikkels en unieke ervaringen bij gebruikers. Hierdoor ervaren gebruikers bijvoorbeeld een boswandeling als een echt avontuur.

De video's hieronder geven een kleine impressie van de thema's in de ontspanruimte.

Preview virtuele boswandeling
Preview boswandeling
Ontspannende video van een vlindervallei
Preview vlindervallei

✓     Passende sfeerlichtcombinaties

✓     Herbal Fruit foodconcept

✓     Biorb 30L met 4 seizoenen

✓     Massagestoel comfort

✓     Natuurbeelden Vital Forest

✓     Surround geluid

✓     Vier wisselende seizoensgeuren

De ontspanruimte

Met een ontspanruimte van Vital Forest kan een medewerker/begeleider samen met een cliënt het intense ontspanningsavontuur aangaan. De ontspanruimte is uitgerust met vooraf ingestelde thema's die met één druk op de knop gestart kunnen worden.

Vervolgens hoeft de gebruiker alleen nog maar plaats te nemen in de massagestoel. Daarnaast wordt uw organisatie volledig ontzorgd middels de seizoenservice.

Essentiële geuroliën

De thema's worden 

gecombineerd met fijne passende seizoensgeuren, bestaande uit essentiële geuroliën. Hierdoor krijgt de gebruiker een levensechte ontspanningservaring. 

Sfeerlicht

De thema's worden extra bijzonder gemaakt met een passende kleur sfeerlicht, waardoor de ogen minder prikkels krijgen en tot rust kunnen komen. 

Massage

Gemasseerd worden heeft veel gezondheidsvoordelen. Allereerst zorgt massage voor afleiding en rust in je hoofd, maar ook voor een betere doorbloeding en weerstand, omdat afvalstoffen door de massage uit de spieren kunnen worden gekneed. Structurele massage kan zelfs lichaamsproblemen voorkomen.

De massagestoel basic bezit fijne massagetechnieken die ervoor zorgen dat de spieren van de gebruiker goed gemasseerd worden.

De massagestoel comfort is de beste massagestoel die beschikbaar is voor werklocaties. De massageprogramma's worden als levensechte aanrakingen ervaren. In de ontspanruimte zorgt de massage ervoor dat de gebruiker helemaal opgaat in het moment. De massagestoel wordt geleverd door Totalseat.

Herbal Fruit voedingsconcept

Herbal Fruit is een door Vital Forest samengestelde biologische mix van gedroogde appel met een seizoensmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. De smaken trekken tijdens de ontspansessie in het Earth Water en na de sessie kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

Het concept draagt bij aan een extra goed gevoel voor de gebruiker, want bij iedere kop 'kruidenthee' drinkt er iemand anders op de wereld mee.

De volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden.

Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en geeft een extra unieke sfeer aan de ontspanruimte. Elk seizoen krijgt de biorb een nieuwe passende en adembenemende seizoensinrichting. Luchtbellen zorgen voor een mooie beweging in het water en voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning.

Medewerkers / begeleiders

In het kader van het programma waardigheid en trots is een ontspanmoment een belangrijke investering voor een hardwerkende medewerker. Ontspannen en uitgeruste medewerkers voelen zich beter, zijn minder vaak ziek en kunnen daardoor optimaal presteren. Daarnaast wordt een ontspanmoment ervaren als een cadeau en heeft alleen de mogelijkheid al een positieve invloed op de motivatie van medewerkers en begeleiders. Als organisatie geeft u een avontuur weg die de begeleidende samen met de cliënt kan beleven.

De voordelen

Gemakkelijk toe te passen in organisaties

Energieke, efficiënte en bevlogen medewerkers

Minder werkstress en meer werkplezier

Cliënten

Voor veel cliënten is het niet mogelijk om naar buiten te kunnen en de natuur te ervaren. De natuur is een essentieel onderdeel voor het welzijn van een persoon. Vital Forest brengt de natuur naar de cliënt met zowel beelden en geluiden als bijpassende seizoensgeuren. De ontspanruimte is een prettige omgeving met rustige en positieve prikkels, waardoor probleemgedrag voorkomen kan worden. De thema's met natuurbeelden/geluiden in combinatie met geuroliën, sfeerlicht en massage zorgen ervoor dat cliënten samen met de begeleiders unieke belevingen ervaren.

De voordelen

Verbindt cliënten met de natuur

 

Geef uw cliënten een unieke ervaring

Minder stress en meer plezier

Seizoenservice
Middels de seizoenservice van Vital Forest verandert de ontspanruimte mee met het seizoen en zelfs de biorb krijgt elk seizoen een seizoengerelateerde inrichting. Door deze service blijft de ontspanruimte altijd in een optimale, waardoor gebruikers de beste beleving zullen ervaren.

Lees hier meer over de seizoenservice van Vital Forest

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest