Seizoenservice

Om de ontspanruimte in optimale conditie en vernieuwend te houden zit bij elke ontspanruimte een unieke seizoenservice. Middels vier servicebeurten per jaar blijft de ontspanruimte fris en verandert de ontspanruimte middels wisselende thema's met het seizoen mee.

Serviceonderdelen

Uw organisatie wordt helemaal ontzorgd. Vital Forest komt elk kwartaal langs om nieuwe unieke thema's te installeren. Deze thema's bestaan uit natuurbeelden/geluiden van Vital Forest in combinatie met seizoensgeuren en kleuren sfeerlicht. Ook krijgt het foodconcept Herbal Fruit een andere seizoensmaak en zelfs de biorb een nieuwe seizoeninrichting. Daarnaast wordt er elke servicebeurt een doekje door de ontspanruimte gehaald, zodat de ontspanruimte altijd fris is. 

Door deze service blijft de ontspanruimte optimaal en blijft het altijd aangenaam voor de gebruiker om gebruik van het Vital Forest te maken.

✓     Elk seizoen nieuwe thema's

✓     Service op afstand

✓     Systeemupdates

✓     Verversen seizoengeuren

✓     Elk seizoen een nieuwe smaak Herbal Fruit

✓     Elk seizoen een nieuwe inrichting voor de biorb

✓     Altijd een frisse ontspanruimte

Elk seizoen nieuwe thema's

Vital Forest geeft elk seizoen weer nieuwe avonturen voor de gebruikers door beelden te combineren met geuren en kleuren sfeerlicht. Zo kun u bijvoorbeeld genieten van koeien in de heide, waarbij de ontspanruimte paars kleurt en u ook nog de heide ruikt. Daarnaast beschikt Vital Forest over gefilmde boswandelingen over de mooiste plekken van de wereld. 

 

Contact opnemen

5582JZ, Waalre

info@VitalForest.nl

Tel: 06-21191328

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest