top of page

Cadeautje zorgpersoneel, uniek bedankje voor zorgmedewerkers

Hoe bedank je zorgmedewerkers?
Een top cadeau voor ontspannen zorgpersoneel.

Een uniek cadeautje voor je zorgpersoneel. Je wilt graag je zorgpersoneel, mantelzorgers en vrijwilligers een bijzonder cadeau geven en je collega’s bedanken voor de inzet. Dit is een heel goed idee, want waar zorgmedewerkers altijd klaar staan voor de cliënten en families binnen de organisatie, is het ook van belang dat medewerkers in de zorg regelmatig in het zonnetje worden gezet. De Relaxmobiel op locatie is een perfect cadeau om je collega's in de zorg mee te verrassen. Download nu de gratis brochure en ontdek alle voordelen van Vital Forest.

Cadeautje zorgpersoneel.jpg

Bedenk vooraf goed welk effect een bepaald cadeau gaat hebben bij je collega’s.

Het komt vaak voor dat een organisatie vooraf denkt zijn/haar medewerkers te verrassen, maar dat er achteraf geen behoefte is aan de inhoud van de verrassing, of dat de manier/het moment van verrassen achteraf niet gewaardeerd wordt. Een ongewenst cadeau kan het tegenovergestelde effect hebben bij de ontvanger en zorgen voor weerstand binnen je organisatie.

Daarom is het belangrijk om vooraf goed na te denken over welk cadeautje je aan je zorgpersoneel wilt geven en te peilen welk effect een bedankje/cadeau gaat hebben bij je collega’s in de zorg. Na veel bezuinigingen in de zorgsector, meerdere zware jaren (o.a. door Covid-19) en een extra hoge werkdruk is de verwachting bij een bedankje/cadeau veranderd.

Het tonen van waardering naar zorgmedewerkers, mantelzorgers en vrijwilligers en het zorgen voor zorgpersoneel is nu nog belangrijker geworden. Het is gebleken dat er zonder voldoende geschoolde zorgmedewerkers geen zorg kan plaatsvinden en er naast het fysieke werk in de zorg veel emotionele lasten bij komen kijken. Deze emotionele lasten moeten verwerkt worden. Een cadeau, zoals een ontspanmoment die zorgmedewerkers op het gebied van de vitaliteit, gezondheid en het algemene welzijn ondersteunt biedt grote effecten en hoge waarderingen. Daarom zijn de oplossingen van Vital Forest een gewaardeerd cadeau onder zorgmedewerkers.

Relaxmobiel Vital Forest.jpg
Massagestoel Vital Forest
Vaste comfortroom Vital Forest.jpg

Een ontspanmoment is een geweldig cadeau voor zorgmedewerkers

Vital Forest biedt unieke ontspanmomenten ter bevordering van de vitaliteit, gezondheid en het welzijn van zorgpersoneel. Onze oplossingen voorkomen werkstress en overspannenheid.  Medewerkers die voor, tijdens of na werktijd mogen genieten van een ontspanmoment voelen zich relax en extra gewaardeerd. Een ontspanmoment op de werkdag verhoogt daardoor de productiviteit en biedt daarnaast een oplossing voor de hoge werkdruk. Een moment voor jezelf krijgen is een geweldige methode om emotionele situaties te kunnen verwerken. Tijdens een goed ontspanmoment kan zorgpersoneel zijn/haar gedachten op een rijtje zetten en tot nieuw creatieve inzichten komen. Na een goed ontspanmoment voelen zorgmedewerkers zich meer uitgerust, energieker en vrolijker. Uitgeruste, creatieve en vrolijke medewerkers met minder werkstress zijn extra effectief en efficiënt op de werkvloer. 

Ben je ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van Vital Forest? Het is mogelijk om Vital Forest eerst te ervaren door de Relaxmobiel voor een korte periode te huren, maar ook voor een langere periode om structureel ontspanmomenten aan te bieden.

bottom of page