Vaste comfortroom Vital Forest

Vital Forest faciliteert een comfortroom met daarbij unieke thema's gecombineerd met aromatherapie en passende ambiances.  Elk seizoen krijgt je organisatie nieuwe seizoen gerelateerde thema's met een passende etherische seizoensgeur. Voor de aansturing van de comfortroom, de thema's, 4G internetverbinding en de service biedt Vital Forest een jaarlijkse licentie-service.

Comfortroom Breeje Hendrick
Comfortroom Pro Persona

Hoe het werkt

Vital Forest faciliteert graag een comfortroom bij jouw organisatie. Deze is in één tot twee dagen geïnstalleerd en er is géén grote verbouwing noodzakelijk. Het faciliteren van een ontspanruimte van Vital Forest is in alle gevallen maatwerk en afhankelijk van de wensen en behoeften van jouw organisatie. De volgende stappen worden ondernomen bij het realiseren van een comfortroom van Vital Forest:

- Analyse van de wensen en behoeften van je organisatie en uitleg over Vital Forest.


- Bezoek op locatie en in kaart brengen van de beschikbare ruimte.


- Je organisatie ontvangt een 3D visualisatie.


- Voorstel voor materiaalgebruik.


- Je organisatie ontvangt een offerte en bij goedkeuring een factuur.


- De installatie duurt één tot twee dagen (geen grote verbouwingen).


- Met de jaarlijkse licentie en service ontvangt je organisatie elk seizoen nieuwe thema's, seizoengeuren en service van Vital Forest.

Verras je medewerkers met een ontspanmoment

Probeer Vital Forest eerst uit met de Relaxmobiel op locatie

Het is ook mogelijk om eerst kennis te maken met Vital Forest door de Relaxmobiel één of meerdere dagen te huren voor je locatie. Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de gewenste dag, tijdstip en locatie. Medewerkers kunnen dan van tevoren het concept van Vital Forest ervaren en evalueren.

Relaxmobiel Vital Forest

Verras je medewerkers met een ontspanmoment