top of page

Omdat de Relaxmobiel nieuw is, bieden wij binnen een straal van 50 kilometer vanaf Arendonk graag een gratis kennismaking aan. Tijdens de kennismaking van 2 uur beleven jij en je collega's een uniek ontspanmoment in de Relaxmobiel. Je ervaart de voordelen van een ontspanmoment op de werkdag en ontdekt of het interessant is om de Relaxmobiel vaker aan te bieden voor je collega's en cliënten binnen jouw organisatie. Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen, of als je nog vragen hebt. 

Bereken hier de afstand voor jouw locatie en lees de voorwaarden.

Ontvang direct een reactie.

Ontvang binnen 24 uur een reactie.

✔️Maak gratis kennis!

✔️De Relaxmobiel 2 uur op jouw locatie.

✔️Ervaar de effecten van een ontspanmoment op de werkdag.

✔️Ontdek of de Relaxmobiel interessant is voor jouw organisatie.

✔️Ben je enthousiast? Ontvang een speciaal voorstel!

1/2

Verras je collega's met de Relaxmobiel op locatie

De Relaxmobiel is een geweldig cadeau voor je collega's, omdat een ontspanmoment direct een positief effect heeft op het gevoel en het stressniveau van je collega.  De krachtige combinatie van massage en mooie thema’s met natuurbeelden, geluiden en geuren zorgen voor een effectief en onvergetelijk ontspanmoment

Wil je meer informatie over Vital Forest? 

Bereken de afstand en bekijk de voowaarden

Voorwaarden gratis kennismaking

De Relaxmobiel van Vital Forest is nog een lokaal initiatief. Als de eenmalige afstand vanaf 2370 Arendonk groter is dan 50 kilometer, dan vraagt Vital Forest een eenmalige vergoeding van €1,- per extra kilometer.

 

In de aangeboden twee uur kunnen maximaal 6 personen gebruik maken van de Relaxmobiel. Het is fijn als er van tevoren een team samengesteld word met verschillende functies binnen de organisatie. Mocht de 2 uur niet voldoende zijn, dan vraagt Vital Forest een vergoeding van €50,- exc. Btw per uur extra.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten.

Heb je nog vragen over de actie, of speciale wensen?

Neem gerust contact op en Vital Forest zal alle vragen binnen 24 uur beantwoorden.

Ben je al overtuigd en wil je de Relaxmobiel direct aanbieden voor je collega's??

Als je al overtuigd bent en graag de Relaxmobiel voor één of meerdere dagen wilt aanbieden aan jouw collega's, dan kan dit ook. Bekijk hieronder de tarieven. Vital Forest doet graag een vrijblijvend voorstel.

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel
Tarieven Relaxmobiel

Per dag*

€ 179,00

Vanaf 7 dagen, per dag*

€ 149,00

*Exclusief btw, plaatsing en transport

Zorg dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief, zodat je de nieuwste aanbiedingen ontvangt.

Plaatsing en installatie

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna medewerkers zelfstandig gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Transport​

Vital Forest hanteert een all-in km prijs van € 1,00 per km. Voor de berekening maken we gebruik van Google Maps. De enkele afstand vanaf 2370 in Arendonk (stalling Relaxmobiel) wordt vermenigvuldigd x4, omdat de afstand 4 keer wordt afgelegd. Bij grotere afstanden denkt Vital Forest graag mee voor een passende oplossing.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bestaan uit het gereedmaken en plaatsen van de relaxmobiel, de tijd die nodig is voor de demo en de uitleg ter plaatse. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 75,00.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328.

Evaluaties

Ilse Kleingeld

Severinus

Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

⭐⭐⭐⭐⭐

Verras je collega's en cliënten 

Beleef unieke thema’s
Vital Forest maakt elk seizoen natuurbeelden en geluiden van mooie locaties. In de relaxmobiel komen deze beelden samen met lekkere etherische seizoensgeuren, een rustgevende ambiance en een fijne massage, waardoor alle zintuigen worden geprikkeld en een gebruiker effectief kan ontspannen en herstellen. De natuurrijke omgeving zorgt onder andere voor een betere stemming en minder stress- en pijn gerelateerde klachten. 

Thema schapen Vital Forest

Wandeling door de Leenderheide

Thema zonsondergang Vital Forest

Zonsondergang bij rivier de Niers

Beleef je ultieme ontspanmoment

Natuurgeluiden

Veel mensen vinden het geluid van de zee of het vrolijke gefluit van vogels fijn en rustgevend. Om de ultieme ontspanning te bereiken zijn deze fijne geluiden onderdeel van de thema's in de ontspanruimte of meditatieruimte. Studies stellen dit soort geluiden van de natuur ons helpen om innerlijke rust te vinden, beter te slapen en helpen bij het genezen van slapeloosheid, angst en stress. Al na 10 tot 30 minuten zal de luisteraar de voordelen van het luisteren naar natuurgeluiden ervaren.

Mediterende vrouw

Meditatie

Meditatie is een techniek die kan helpen om te ontsnappen aan de continue drukte. Het is een techniek om innerlijke rust en een ontspannen en heldere geest te krijgen. De ontspanruimte is hiervoor een ideale meditatieruimte, waar medewerkers zich op elk moment kunnen terugtrekken en even kunnen genieten van de rust. Gebruikers kunnen in de ontspanruimte hun eigen meditatiemethoden toepassen, of gebruikmaken van begeleidende meditatiethema's van Vital Forest.

Aromatherapie

Elk seizoen bevat de ontspanruimte een nieuwe door Vital Forest samengestelde seizoensgeur. Hierdoor heeft de ontspanruimte in de warmere maanden een verkoelende / verfrissende werking en in de koudere maanden juist een verwarmende werking met een versterkend effect op het immuunsysteem.

Unieke ambiances

Vital Forest combineert de thema's met passende ambiances. Bij een groene boswandeling kleurt de ontspanruimte groen en bij het strand of een onderwateraquarium bijvoorbeeld blauw. Als u uit een ruimte met gebruikelijk fel licht komt of lang naar een beeldscherm heeft gekeken kunnen deze fijne kleuren sfeerlicht uw ogen in een korte tijd laten ontspannen. 

Genieten van de Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en deze geeft een extra luxe sfeer aan de ontspanruimte. Opstijgende luchtbelletjes zorgen voor een mooie beweging in het water en de schittering op de tafel. Voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning. Klik hier voor meer informatie.

Kruidenthee concept

Het concept zorgt voor een extra stukje 'metime' en voor een extra goed gevoel bij de gebruiker. Het kruidenthee concept bestaat uit speciaal samengestelde biologische mixen van gedroogde appel met seizoen mixen van van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. De smaken trekken tijdens de ontspansessie in het Earth Water en na de sessie kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

biorb.PNG
bottom of page