top of page

Een moment voor jezelf

Image by Manki Kim

Een ontspannen kruidenthee

Om de ontspansessie helemaal compleet te maken biedt Vital Forest een uniek kruidenthee concept. Een lekkere kruidenthee zorgt voor de hydratering van je lichaam, het geeft een fijn en veilig gevoel en de kruiden hebben een rustgevende werking.

Hydrateren na de massage

Door vooraf of na afloop van een ontspansessie een lekkere kop kruidenthee te drinken zorg je voor een goede hydratering van je lichaam. Hierdoor kunnen de afvalstoffen die door de massage vrijgekomen zijn uitgescheiden worden.

De voordelen

Een lekkere kop kruidenthee maakt een ontspansessie compleet en het draagt bij aan een extra goed gevoel voor de gebruiker. Als de massage is afgelopen kan de gebruiker nog even een paar minuten genieten van de kop thee en alles nog even laten bezinken. 

Bij elke kop kruidenthee drinkt er iemand anders op de wereld met je mee.

Het water dat Vital Forest levert bij de waterdispensers is van Earth Water. De volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden. Bij het drinken van een kop kruidenthee helpt u dus andere mensen op de wereld!

Hoe het werkt

Elk kwartaal ontvangt je organisatie een seizoen gerelateerde kruidenthee mix. Deze bestaan uit een biologische mix van gedroogde appel met een seizoenmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. Daarnaast levert Vital Forest indien nodig de heetwaterdispenser, een passend meubilair en een gebruiksvriendelijke theedispenser.

_edited.jpg
Relaxmobiel op 2bikse4alzheimer alzheimer Nederland.jpg
Herbal fruit Lente.png
Herbal fruit Zomer.png
Herbal fruit Herfst.png
Herbal fruit Winter.png

Ervaar unieke ontspanmomenten

bottom of page