Ontspanruimte basis

De ontspanruimte basis is de ultieme omgeving om even te ontspannen. De ruimte wordt met natuurelementen aangekleed en deze worden gecombineerd met passende geuren, geluiden en kleuren sfeerlicht. 

✓     Massagestoel basic

✓     Vier verschillende fotoframes (200x200)

✓     Elk seizoen nieuwe natuurgeluiden

✓     Fijn sfeerlicht

✓     Elk kwartaal een nieuwe seizoensgeur

✓     Upgraden mogelijk

De ontspanruimte

Bij de ontspanruimte zit een applicatie waarmee gebruikers de ontspanruimte kunnen reserveren. De ontspanruimte basis wordt elk seizoen uitgerust met 4 roterende grote seizoensfoto's van de natuur in combinatie met mooie natuurgeluiden, een groene kleur sfeerlicht en een passende seizoensgeur. 

De gebruiker hoeft alleen nog maar plaats te nemen in de massagestoel en indien gewenst de massage te starten en te genieten.

De ontspanruimte basis is ook te upgraden met het voedingsconcept Herbal Fruit, een biorb-aquarium,  de luxere massagestoel comfort, grotere fotoframes, andere aankleding, etc.

Essentiële geuroliën

De seizoensgeuren  wisselen elk seizoen en worden door Vital Forest samengesteld. 

Hierdoor voelt de ontspanruimte in de warme maanden verfrissend aan en in de koude maanden juist verwarmend.

Sfeerlicht

De thema's worden extra bijzonder gemaakt met een passende kleur sfeerlicht. Hierdoor zullen de ogen minder prikkels krijgen en sneller tot rust komen. Daarbij hebben verschillende kleuren een positief psychologisch effect.

Massage

In de ontspanruimte zorgt de massage ervoor dat de gebruiker helemaal opgaat in het moment. Gemasseerd worden heeft veel gezondheidsvoordelen. Allereerst zorgt massage voor afleiding en rust in je hoofd, maar ook voor een betere doorbloeding en weerstand, omdat afvalstoffen door de massage uit de spieren kunnen worden gekneed. Structurele massage kan zelfs lichaamsproblemen voorkomen.

De massagestoel basic bezit fijne massagetechnieken die ervoor zorgen dat de spieren van de gebruiker goed gemasseerd worden. 

Herbal Fruit voedingsconcept

Herbal Fruit is een door Vital Forest samengestelde biologische mix van gedroogde appel met een seizoensmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. De smaken trekken tijdens de ontspansessie in het Earth Water en na de sessie kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

Het concept draagt bij aan een extra goed gevoel voor de gebruiker, want bij iedere kop 'kruidenthee' drinkt er iemand anders op de wereld mee.

De volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden.

Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en geeft een extra unieke sfeer aan de ontspanruimte. Elk seizoen krijgt de biorb een nieuwe passende en adembenemende seizoensinrichting. Luchtbellen zorgen voor een mooie beweging in het water en voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning.

Seizoenservice
Middels de seizoenservice van Vital Forest verandert de ontspanruimte mee met het seizoen en zelfs de biorb krijgt elk seizoen een seizoengerelateerde inrichting. Door deze service blijft de ontspanruimte altijd in een optimale, waardoor gebruikers de beste beleving zullen ervaren.

Lees hier meer over de seizoenservice van Vital Forest

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest