Een moment voor jezelf

Image by Manki Kim
Elk seizoen een lekkere seizoengerelateerde kruidenthee

Kruidenthee concept

Het kruidenthee concept bestaat uit een heetwaterdispenser met een gezellig tafeltje en een kruidenthee dispenser. Elk kwartaal ontvangt uw organisatie een seizoen gerelateerde kruidenthee mix. Deze bestaan uit een biologische mix van gedroogde appel met een seizoenmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau in combinatie met lege theezakjes. 

 

Goed voor de hydratering en uitscheiding van afvalstoffen

Het idee is dat de smaken tijdens de ontspansessie intrekken. Na de sessie is de thee afgekoeld en kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

De voordelen

Het concept draagt bij aan een extra goed gevoel voor de gebruiker. Als de massage is afgelopen kan de gebruiker nog even een paar minuten genieten van de kop thee en alles nog even laten bezinken. Op zo een moment heeft een kop kruidenthee het meeste effect.

Bij elke kop kruidenthee drinkt er iemand anders op de wereld met u mee

Het water uit de waterdispenser is van Earth Water. De volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden. Bij het drinken van een kop kruidenthee helpt u dus andere mensen op de wereld!

Ervaar Vital Forest nu zelf

Beleef de mooiste thema's

Ontspannen massages

Mooie natuurbeelden en geluiden

Wisselende seizoensgeuren

Passende ambiances​

Service

website beeld achter persoon.png
Massagestoel-SL-T101-met-dame wolken.jpg
Image6.png
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest