top of page
jacob-townsend-OdvNB15f7Uo-unsplash.jpg

Massage - Jouw ultieme ontspanervaring!

Een massagestoel voor op de werkvloer

​✓ Voorkom nek, schouder en rugklachten

Houd medewerkers binnen je organisatie fit & vitaal

✓ Verlaag werkstress en ziekteverzuim binnen je organisatie.

Verras je medewerkers elke dag met een effectieve massage.

Massagestoel SL-T101

Massagestoel Leone Business

Massagestoel-SL-T101.png
Massagestoel-SL-A-39-1.png

Voorkom nek, schouder en rugklachten

Zowel de Massagestoel SL-T101 als de Massagestoel Leone Business zijn effectieve massagestoelen om nek, schouder en rugklachten bij medewerkers en cliënten te voorkomen. Naast het fijne ontspanmoment zorgt een regelmatige massage in een massagestoel voor soepele spieren met een goede doorbloeding. Medewerkers en cliënten voelen zich na een massage fit en vitaal. De massagestoelen die Vital Forest aanbiedt zijn extra geschikt voor op de werkvloer, omdat je je schoenen tijdens de massage aan kan houden.

Massagestoel SL-T101

De massagestoel basic is de meest gebruiksvriendelijke massagestoel die beschikbaar is. Deze massagestoel basic bevat 9 verschillende airbags en deze wordt ook gebruikt in de Relaxmobiel. Met één druk op de knop start je een massageprogramma en kan je genieten van verschillende massagetechnieken. De massagestoel biedt een stevige kuit, bil en nek-schouder-rug massage over 90 cm van je lichaam. De massage zorgt voor soepele spieren, een goede doorbloeding en het is een structurele hulpbron om lichamelijke klachten te voorkomen. Je kan de Massagestoel Basic al voor €2.350,- exclusief Btw bestellen, inclusief bezorgen bestellen en 1 jaar garantie.

Massagestoel Leone Business

De massagestoel comfort is de luxere variant. Deze massagestoel biedt de hoogste kwaliteit massage voor op de werkvloer. De massagestoel bevat bijna het dubbele (19) aan airbags ten opzichte van de massagestoel basic. Naast de de kuit, bil en nek-schouder-rug massage biedt de massagestoel comfort ook nog een fijne rug verwarming, arm massage en extra massageprogramma's. De massagestoel biedt een stevige massage over 135cm van je lichaam. Door de extra airbags en massageprogramma's biedt de massagestoel comfort een extra hoge kwaliteit massage. Je kan de Massagestoel Comfort al voor €2.775,- exclusief Btw bestellen, inclusief bezorgen bestellen en 1 jaar garantie.

Massage stimuleert de doorbloeding waardoor het lichaam en de geest scherper en vitaler wordt en de persoon zich beter voelt.

Waarom massage​

  • Massage zorgt voor afleiding en rust in je hoofd.

  • Het is een structurele hulpbron en oplossing om ontspanning te geven in de nek, schouders en rug.

  • Een massagestoel zorgt voor verbetering van de bloedsomloop en geeft na afloop weer een gevoel van vitaliteit en energie.

  • Een massagestoel is een vorm van aandacht en waardering voor je medewerkers. Je neemt het welzijn serieus.

  • Een praktische invulling van het vitaliteitsbeleid in de organisatie.

  • Tijdens een massage is de kans groot dat de gebruiker automatisch een powernap doet en daardoor het ontspanmoment extra benut.

Massagestoel basic

Massagestoel comfort

massagefuncties.PNG

Ervaar de ultieme powernap

Bruin-leder.jpg

Gewichtloos comfort​

De zero-gravity technologie en de infraroodwarmte van de powernap relax van Booztr zorgt voor een ultieme, door artsen aanbevolen, neutrale houding voor rug en wervelkolomontlasting. 

Leun achterover en geniet van gewichtloos comfort in de comfortroom van Vital Forest.

Met één druk op de knop breng je de stoel in de ideale powernap (hartbalans) positie.
Doordat je voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen worden uw hart, rug en wervelkolom zo minimaal mogelijk belast.

Premium leder, responsief memory foam, de aanwezigheid van 3D-gel, de brede en verlengde armsteunen en de ergonomische zithoogte (vergemakkelijkt in- en uitstappen) dragen verder bij aan een maximaal comfort en een optimale ondersteuning in iedere positie.

Human_Touch_PC-610_Perfect_Chair_Recline

Ervaar Vital Forest nu zelf

bottom of page