Ontspanruimte basis

De ontspanruimte basis is de ultieme omgeving om even te ontspannen. De ruimte wordt met natuurelementen aangekleed en deze worden gecombineerd met passende geuren, geluiden en kleuren sfeerlicht. 

✓     Massagestoel basic

✓     Vier verschillende fotoframes (200x200)

✓     Elk seizoen nieuwe natuurgeluiden

✓     Fijn sfeerlicht

✓     Elk kwartaal een nieuwe seizoensgeur

✓     Upgraden mogelijk

De ontspanruimte

De ontspanruimte basis wordt elk seizoen uitgerust met 4 roterende grote seizoensfoto's van de natuur in combinatie met mooie natuurgeluiden, een groene kleur sfeerlicht en een passende seizoensgeur. 

De gebruiker hoeft alleen nog maar plaats te nemen in de massagestoel en indien gewenst de massage te starten en te genieten.

De ontspanruimte basis is ook te upgraden met het voedingsconcept Herbal Fruit, een biorb-aquarium,  de luxere massagestoel comfort, grotere fotoframes, andere aankleding, etc.

Essentiële geuroliën

De seizoensgeuren  wisselen elk seizoen en worden door Vital Forest samengesteld. 

Hierdoor voelt de ontspanruimte in de warme maanden verfrissend aan en in de koude maanden juist verwarmend.

Sfeerlicht

De thema's worden extra bijzonder gemaakt met een passende kleur sfeerlicht. Hierdoor zullen de ogen minder prikkels krijgen en sneller tot rust komen. Daarbij hebben verschillende kleuren een positief psychologisch effect.

Massage

In de ontspanruimte zorgt de massage ervoor dat de gebruiker helemaal opgaat in het moment. Gemasseerd worden heeft veel gezondheidsvoordelen. Allereerst zorgt massage voor afleiding en rust in je hoofd, maar ook voor een betere doorbloeding en weerstand, omdat afvalstoffen door de massage uit de spieren kunnen worden gekneed. Structurele massage kan zelfs lichaamsproblemen voorkomen.

De massagestoel basic bezit fijne massagetechnieken die ervoor zorgen dat de spieren van de gebruiker goed gemasseerd worden. 

Herbal Fruit voedingsconcept

Herbal Fruit is een door Vital Forest samengestelde biologische mix van gedroogde appel met een seizoensmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. De smaken trekken tijdens de ontspansessie in het Earth Water en na de sessie kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

Het concept draagt bij aan een extra goed gevoel voor de gebruiker, want bij iedere kop 'kruidenthee' drinkt er iemand anders op de wereld mee.

De volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden.

Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en geeft een extra unieke sfeer aan de ontspanruimte. Elk seizoen krijgt de biorb een nieuwe passende en adembenemende seizoensinrichting. Luchtbellen zorgen voor een mooie beweging in het water en voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning.

Medewerkers / begeleiders

In het kader van het programma waardigheid en trots is een ontspanmoment een belangrijke investering voor een hardwerkende medewerker. Ontspannen en uitgeruste medewerkers voelen zich beter, zijn minder vaak ziek en kunnen daardoor optimaal presteren. Daarnaast wordt een ontspanmoment ervaren als een cadeau en heeft alleen de mogelijkheid al een positieve invloed op de motivatie van medewerkers en begeleiders. Als organisatie geeft u een avontuur weg die de begeleidende samen met de cliënt kan beleven.

De voordelen

Gemakkelijk toe te passen in organisaties

Energieke, efficiënte en bevlogen medewerkers

Minder werkstress en meer werkplezier

Cliënten

Voor veel cliënten is het niet mogelijk om naar buiten te kunnen en de natuur te ervaren. De natuur is een essentieel onderdeel voor het welzijn van een persoon. Vital Forest brengt de natuur naar de cliënt met zowel beelden en geluiden als bijpassende seizoensgeuren. De ontspanruimte is een prettige omgeving met rustige en positieve prikkels, waardoor probleemgedrag voorkomen kan worden. De thema's met natuurbeelden/geluiden in combinatie met geuroliën, sfeerlicht en massage zorgen ervoor dat cliënten samen met de begeleiders unieke belevingen ervaren.

De voordelen

Verbindt cliënten met de natuur

 

Geef uw cliënten een unieke ervaring

Minder stress en meer plezier

Seizoenservice
Middels de seizoenservice van Vital Forest verandert de ontspanruimte mee met het seizoen en zelfs de biorb krijgt elk seizoen een seizoengerelateerde inrichting. Door deze service blijft de ontspanruimte altijd in een optimale, waardoor gebruikers de beste beleving zullen ervaren.

Lees hier meer over de seizoenservice van Vital Forest

Contact opnemen

5582JZ, Waalre

info@VitalForest.nl

Tel: 06-21191328

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest