Ontspanruimte compleet

De ontspanruimte compleet wordt helemaal volgens het Vital Forest aangekleed en beschikt over alle mogelijke upgrades. Verschillende thema's die worden gecombineerd met passende geuren, geluiden en kleuren sfeerlicht zorgen voor unieke ervaringen bij gebruikers. Hierdoor ervaart de gebruiker bijvoorbeeld een boswandeling als een echt avontuur.

De video's hieronder geven een kleine impressie van de thema's in de ontspanruimte.

✓     Passende sfeerlichtcombinaties

     Herbal Fruit foodconcept

✓     Biorb 30L met 4 seizoenen

✓      Massagestoel comfort

✓     Natuurbeelden Vital Forest

✓     Surround geluid

✓     Vier wisselende seizoensgeuren

De ontspanruimte

Met een ontspanruimte van Vital Forest wordt u volledig ontzorgd. Bij de ontspanruimte zit een applicatie waarmee gebruikers de ontspanruimte kunnen reserveren. De ontspanruimte is uitgerust met vooraf ingestelde thema's die met één druk op de knop starten.

Vervolgens hoeft de gebruiker alleen nog maar plaats te nemen en indien gewenst de massage te starten en te genieten van het gekozen thema.

Essentiële geuroliën

De thema's worden 

gecombineerd met fijne passende seizoensgeuren, bestaande uit essentiële geuroliën. Hierdoor krijgt de gebruiker een levensechte ontspanningservaring. 

Sfeerlicht

De thema's worden extra bijzonder gemaakt met een passende kleur sfeerlicht, waardoor de ogen minder prikkels krijgen en tot rust kunnen komen. 

Massage

Gemasseerd worden heeft veel gezondheidsvoordelen. Allereerst zorgt massage voor afleiding en rust in je hoofd, maar ook voor een betere doorbloeding en weerstand, omdat afvalstoffen door de massage uit de spieren kunnen worden gekneed. Structurele massage kan zelfs lichaamsproblemen voorkomen.

De massagestoel basic bezit fijne massagetechnieken die ervoor zorgen dat de spieren van de gebruiker goed gemasseerd worden.

De massagestoel comfort is de beste massagestoel die beschikbaar is voor werklocaties. De massageprogramma's worden als levensechte aanrakingen ervaren. In de ontspanruimte zorgt de massage ervoor dat de gebruiker helemaal opgaat in het moment.

Herbal Fruit voedingsconcept

Herbal Fruit is een door Vital Forest samengestelde biologische mix van gedroogde appel met een seizoensmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. De smaken trekken tijdens de ontspansessie in het Earth Water en na de sessie kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

Het concept draagt bij aan een extra goed gevoel voor de gebruiker, want bij iedere kop 'kruidenthee' drinkt er iemand anders op de wereld mee.

De volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden.

Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en geeft een extra unieke sfeer aan de ontspanruimte. Elk seizoen krijgt de biorb een nieuwe passende en adembenemende seizoensinrichting. Luchtbellen zorgen voor een mooie beweging in het water en voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning.

Seizoenservice
Middels de seizoenservice van Vital Forest verandert de ontspanruimte mee met het seizoen en zelfs de biorb krijgt elk seizoen een seizoengerelateerde inrichting. Door deze service blijft de ontspanruimte altijd in een optimale, waardoor gebruikers de beste beleving zullen ervaren.

Lees hier meer over de seizoenservice van Vital Forest

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest