Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest

Ontspanruimte compleet

De ontspanruimte compleet wordt volledig aangekleed volgens het Vital Forest concept. Hiervoor wordt er eerst een schets gemaakt van de ruimte, want elke ruimte is anders en zo komt u niet voor verassingen te staan.

Inclusief:

✓     Massagestoel comfort

✓     Natuurbeelden Vital Forest

✓     Surround geluid

✓     Vier wisselende seizoensgeuren

✓     Passende sfeerlichtcombinaties

     Herbal Fruit foodconcept

✓     Biorb 30L met 4 seizoenen

Vital Forest reserveringsapplicatie

Bij de ontspanruimte zit een app waarmee gebruikers de ontspanruimte kunnen reserveren door een ruimte en een beschikbare datum + tijdslot te kiezen. De gebruiker krijgt een kwartier van tevoren een herinneringsmail. Bij aanvang kan de gebruiker in de ontspanruimte alvast het drankje (Herbal Fruit) klaarzetten en vervolgens met één druk op de knop een thema selecteren en starten.

Thema's

De thema’s bestaan uit verschillende gelicentieerde natuurfilms van Vital Forest en het 4K Relaxation Channel. Deze natuurfilms worden middels een projector en surround geluidssysteem afgespeeld. Hierdoor wordt de gebruiker echt meegenomen in de rustgevende sfeer van het thema.

Essentiële geuroliën

De thema's worden gecombineerd met fijne passende seizoensgeuren, bestaande uit essentiële geuroliën. Hierdoor krijgt de gebruiker een levensechte ontspanningservaring. De essentiële geuroliën worden door Vital Forest samengesteld en ruiken hierdoor altijd aangenaam. Naast de geur bezitten Essentiële oliën bepaalde heilzame eigenschappen. Echte lavendel is bijvoorbeeld rustgevende, munt werkt verfrissend en tea tree is goed voor het immuunsysteem.

Sfeerlicht

De thema's worden extra bijzonder gemaakt met een passende kleur sfeerlicht, waardoor de ogen minder prikkels krijgen en tot rust kunnen komen. Bij een kampvuur kleurt de ruimte bijvoorbeeld oranje/rood en bij de zee mooi blauw. Daarbij hebben de kleuren ook een psychologisch effect. Groen helpt bijvoorbeeld bij ontspanning en rood stimuleert energie.

Massage

Dit gebeurt allemaal terwijl de gebruiker in de massagestoel comfort gemasseerd wordt. De massagestoel comfort is de beste massagestoel die beschikbaar is voor werklocaties. De massageprogramma's worden kwalitatief zeer hoog ervaren en daarbij bevat de massagestoel comfort een fijne bil en arm massage. Ook kan de gebruiker de rugverwarming aanzetten, waardoor de spieren extra soepel kunnen worden gekneed. De massage kneedt de afvalstoffen uit de spieren en zorgt ervoor dat de gebruiker helemaal opgaat in het moment. Massage zorgt onder andere voor een betere doorbloeding en een structurele massage kan daarbij serieuze lichaamsproblemen oplossen.

Herbal Fruit voedingsconcept

Tijdens de ontspansessie hebben de smaken van het voedingsconcept Herbal Fruit in kunnen trekken en heeft het kunnen afkoelen. Aan het einde van de 20 minuten durende ontspansessie kan de gebruiker het drankje opdrinken. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden. Herbal Fruit is een door Vital Forest samengestelde biologische mix van gedroogde appel met een seizoensmix van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. Daarbij drinkt er bij iedere kop 'kruidenthee' iemand anders op de wereld met u mee, want de volledige winst van Earth Water gaat naar duurzame watersystemen in ontwikkelingslanden..

Seizoenservice
Middels de seizoenservice van Vital Forest verandert de ontspanruimte mee met het seizoen en zelfs de biorb krijgt elk seizoen een seizoengerelateerde inrichting. Door deze service blijft de ontspanruimte altijd in een optimale, waardoor gebruikers de beste beleving zullen ervaren.

Lees hier meer over de seizoenservice van Vital Forest

Image by Alekon pictures