top of page
_J7A0414-bewerkt.jpg

Over Vital Forest

Vital Forest biedt effectieve ontspanmomenten, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden om te ontspannen. De fysieke en mentale effecten van een ontspanmoment, gefaciliteerd door Vital Forest zijn direct merkbaar, waardoor gebruikers het belang van een ontspanmoment op de werkdag ontdekken.

 

Vital Forest faciliteert de ontspanmomenten middels de Relaxmobiel op locatie en door unieke vaste comfortrooms binnen organisaties te realiseren. Het doel van Vital Forest is om de vitaliteit en het welzijn van medewerkers binnen organisaties structureel te verbeteren.

Menno Brouwer

Mijn naam is Menno Brouwer en ik heb tijdens mijn studie aan de HAS Hogeschool Vital Forest ontwikkeld, omdat ik een positieve bijdrage wil leveren aan het welzijn binnen organisaties.

 

Daar waar dagelijks veel van medewerkers wordt gevraagd, wordt er nog te weinig gedacht aan momenten van ontspanning. Die momenten heeft ieder mens nodig om goed te kunnen functioneren.

 

Om ontspanmomenten op de werkvloer te kunnen faciliteren ontwikkelde ik Vital Forest. Na alle positieve reacties van de gebruikers ontwikkelde ik de Relaxmobiel op locatie, zodat nog meer mensen het concept van Vital Forest kunnen ervaren en het belang van een goed ontspanmoment ontdekt wordt.

210319_Vital Forest Lekkerkerk_047 profi

Cadeautje zorgpersoneel, een uniek bedankje voor zorgmedewerkers

Hoe bedank je zorgmedewerkers?
Een top cadeau voor ontspannen zorgpersoneel.

Een uniek cadeautje voor je zorgpersoneel. Je wilt graag je zorgpersoneel, mantelzorgers en vrijwilligers een bijzonder cadeau geven en je collega’s bedanken voor de inzet. Dit is een heel goed idee, want waar zorgmedewerkers altijd klaar staan voor de cliënten en families binnen de organisatie, is het ook van belang dat medewerkers in de zorg regelmatig in het zonnetje worden gezet. De Relaxmobiel op locatie is een perfect cadeau om je collega's in de zorg mee te verrassen. Download nu de gratis brochure en ontdek alle voordelen van Vital Forest.

Cadeautje zorgpersoneel.jpg
biorb_edited.jpg
Massagestoel-SL-T101-met-dame wolken.jpg
Image6.png
bottom of page