Over Vital Forest

De ontspanruimte van Vital Forest is de meest optimale omgeving waar alle zintuigen in een korte tijd kunnen ontspannen. 

Menno Brouwer

Tijdens mijn studie, Food Innovation aan de HAS Hogeschool in Venlo heb ik het basisconcept van Vital Forest ontwikkeld. Voor de ontwikkeling van Vital Forest heb ik mezelf verplaatst in een hardwerkende medewerker en later ook in een cliënt. Het viel mij op dat werk gerelateerde gezondheidsproblemen een groot maatschappelijk probleem is en dat op de werkvloer vaak geen tot weinig hulpbronnen beschikbaar zijn om echt goed te kunnen ontspannen. 

Om effectief en efficiënt te kunnen ontspannen en herstellen is een optimale ontspanningsomgeving nodig. Een omgeving waar alle zintuigen snel tot rust komen, doordat het aantal en de intensiteit prikkels optimaal is. Een unieke ruimte waar elementen zoals (zelfgemaakte) natuurbeelden en geluiden, fijne ambiances, herkenbare seizoensgeuren en zelfs massage samen komen . Met deze ontspanningscocktail kan de gebruiker even tot helemaal tot zichzelf komen en optimaal ontspannen.

Een dergelijk concept bestond nog niet en daarom ontwikkelde ik Vital Forest.

Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest