top of page
Zoeken
  • Menno Brouwer

Een mooi vervolg voor medewerkers van Zorg in Oktober!

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ต๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ท๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ kunnen medewerkers van de verschillende locaties gaan genieten van ontspanmomenten in de Relaxmobiel!


De Relaxmobiel zal wekelijks gaan rouleren over de verschillende vestigingen van Zorg in Oktober. Afgelopen week was Mariahof aan de beurt, deze week Floriaan en daarna volgen Kempenland, Kerkebogten, T' Hofhuys en de andere locaties.

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐—น๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ๐˜ ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฒ๐—ฑ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ธ๐˜.

Ingemar Lubbers wilde haar collega's in juli 2022 in het zonnetje zetten en bedanken voor de inzet. Ze huurde de Relaxmobiel voor 3 dagen per locatie als verrassing voor haar collega's.

In de Relaxmobiel worden al je zintuigen geprikkeld om te ontspannen, waardoor elke minuut effectief is.


Ze ervaarde zelf ๐—˜๐—ป๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฒ ๐—ถ๐—บ๐—ฝ๐—ฎ๐—ฐ๐˜ van de ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜€๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป. Maar het belangrijkste was dat ze daarnaast na de ontspanmomenten ook de gezichtsuitdrukkingen van haar collega's zag veranderen.

Waar de collega's van Ingemar soms vermoeid instapten, kwamen ze vaak met een grote glimlach en meer energie weer uit de Relaxmobiel.


Ook toonden de evaluaties een enorme positieve impact op de fysieke en mentale vitaliteit van haar collega's.

Genoeg redenen voor Zorg in Oktober om de ontspanmomenten vaker aan te gaan bieden.


De samenwerking is een grote stap in het vitaliteitsbeleid en zorgt ervoor dat alle medewerkers een ๐—ต๐˜‚๐—น๐—ฝ๐—ฏ๐—ฟ๐—ผ๐—ป toegereikt krijgen om te ontspannen.

De ontspanmomenten in de Relaxmobiel zijn gemakkelijk in te plannen en het is een activiteit waar medewerkers op de dag naar uit kijken.


Een ontspanmoment heeft vele voordelen en zorgt voor een fysieke en mentale boost!


Bedankt Ingemar, Willy en Maarten voor dit mooie vervolg voor 2023!

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page