top of page
Zoeken
  • Menno Brouwer

Relaxmobiel van Vital Forest in Weidevogelhof

Afgelopen donderdag 17 februari en vrijdag 18 februari stond de relaxmobiel van Vital Forest opgesteld bij locatie Weidevogelhof. In de relaxmobiel kan je met slechts één druk op de knop uit de diverse thema’s je eigen persoonlijke ontspansessie starten (lentewandeling met schapen, zomerbloei, winterthema vogels bij bevroren meer etc.). In de massagestoel kan je kijken naar mooie natuurbeelden, kan je passende seizoengeuren op snuiven en binnenin de caravan met warm haardvuurtje een totaal rustgevende ambiance ervaren.Persoonlijk ''ontspanmomentje''

Onze collega’s hebben na een bewogen jaar en hoge werkdruk even heerlijk kunnen genieten van een persoonlijk “ontspanmomentje’’. Iedereen die belangstelling had kon een eigen tijdslot reserveren om in 15 minuten even heerlijk weg te dromen in de massagestoel. Vooral op de vrijdag kreeg de belevenis nog een extra dimensie met storm Eunice die voorbijraasde. In de relaxmobiel waande je je even in een andere, rustige en eigen wereld.


De collega’s hebben enorm genoten en lieten de volgende commentaren achter:

“Ik ben net geweest, was super! Heerlijk met dit weer!” “Ja ik ben erin geweest. Was heerlijk. Er gaat niets boven handenmassage maar dit was een welkom cadeau.”


Bron: Geplaatst op:24Februari 2022

www.pietervanforeest.nl/actueel/relaxmobiel-van-vital-forest-in-weidevogelhof

11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page