top of page
Zoeken
  • Menno Brouwer

Relaxmobiel Vital Forest bij 5 locaties van Cardia

De afgelopen week was het de Week van Plezier voor onze medewerkers. Bezieling, deskundigheid en plezier, dat zijn de uitgangspunten waarmee wij allemaal werken en mensgerichte zorg bieden. In de waan van de dag kunnen deze kernwaarden soms wat op de achtergrond raken. Daarom hebben we voor elk van deze waarden een aparte week. Van 4 tot en met 8 juli was het de week van de Plezier! Lees hier een terugblik.

Relaxmobiel

Een momentje voor jezelf

Werken in de zorg draait vaak om anderen. Wij zijn altijd bezig met onze bewoners en nemen weinig momentjes voor onszelf. Daarom was de relaxmobiel er tijdens de Week van Plezier speciaal voor onze zorgmedewerkers. In de relaxmobiel zit een massagestoel. De massagestoel geeft je een ontspan- en herstelsessie in 15 minuten. Tijdens de ontspansessie konden de medewerkers de natuur beleven door te kijken naar prachtige natuurbeelden.

De relaxmobiel was elke dag weer gevuld en de medewerkers hebben genoten. Reacties van medewerkers:

‘’Het was heerlijk, ik heb zo genoten. Vooral de combinatie met de geurbeleving”, “Ik werd er gewoon emotioneel van”, “Ik had hoofdpijn en na de relaxmobiel was mijn hoofdpijn weg. Zo fijn!”


Bron: https://cardia.nl/nieuws/actueel/terugblik-week-van-plezier

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page
<