Projecten Vital Forest

Vital Forest faciliteert middels de Relaxmobiel ontspanmomenten op locatie. Binnen de Relaxmobiel ontdekt de gebruiker het belang van een ontspanmoment door dit zelf te ervaren. Om echt het welzijn van medewerkers, cliënten of studenten te verbeteren is het mogelijk om de Relaxmobiel voor een langere periode in te zetten en te laten rouleren tussen locaties. Indien je organisatie een ruimte beschikbaar heeft dan kan Vital Forest ook een vaste comfortroom faciliteren. Zie onderstaand de projecten van Vital Forest.

De Relaxmobiel van Vital Forest​

De relaxmobiel op locatie is een mooie manier om verschillende organisaties kennis te laten maken met Vital Forest. In de Relaxmobiel ontdekken medewerkers het belang van een dagelijks ontspanmoment door dit zelf te ervaren. De Relaxmobiel kan zowel voor medewerkers als cliënten binnen zorgorganisaties als docenten, studenten, kantoormedewerkers, etc. worden ingezet. Het is een geweldige vorm van ontspanning en entertainment voor evenementen en een grote verassing als deze op het terrein van jouw organisatie komt te staan.

Comfortroom De Breeje Hendrick, Lekkerkerk

Vital Forest heeft bij De Breeje Hendrick (Lekkerkerk) een ruimte getransformeerd naar een comfortroom. De ruimte was oorspronkelijk een woonkamer van 5 tot 6m breed bij 4m lang en deze wordt ingezet voor zowel medewerkers als bewoners van De Breeje Hendrick. 

Comfortroom Winklerkliniek bij Pro Persona, Wolfheze

Vital Forest heeft in de Winklerkliniek van Pro Persona (Wolfheze) een ruimte getransformeerd naar een comfortroom. De ruimte is is 2,7m breed bij 5,5m lang en deze wordt ingezet voor zowel medewerkers als cliënten. De cliënten de Winklerkliniek hebben een niet aangeboren hersenaandoening en kunnen samen met een medewerker gebruik maken van de comfortroom. Naast dat medewerkers en de cliënten volledig ontspannen, zorgt het voor een unieke connectie tussen medewerker en cliënt. Omdat medewerkers van Pro Persona ook nachtdiensten draaien is de ontspanruimte dag en nacht beschikbaar.

Has Hogeschool Den Bosch en Venlo​

Op de Has Hogeschool in Den Bosch is de eerste proefopstelling van Vital Forest geplaatst. Hier is ook onderzocht of een ontspanmoment effect heeft op het stressniveau van een gebruiker en of er een gevoelsverandering plaatsvindt tijdens een ontspansessie (onderzoek). Al snel werd de ontspanruimte de hele dag vol gereserveerd en kreeg de HAS Hogeschool Venlo ook interesse. Bij De Has Hogeschool in Venlo is de eerste officiële ontspanruimte geplaatst. Zowel medewerkers als studenten mogen hier gebruik van maken.

Een comfortroom een onbeperkte hulpbron ter bevordering van het welzijn 

210319_Vital%2520Forest%2520Lekkerkerk_015%2520verkleind_edited_edited.jpg
Massagestoel-SL-T101-met-dame wolken.jpg
herbal scent.jpg