Relaxmobiel op locatie​

De Relaxmobiel is een geweldig cadeau voor je collega's, omdat een ontspanmoment direct een positief effect heeft op het gevoel en het stressniveau van je collega.  De krachtige combinatie van massage en mooie thema’s met natuurbeelden, geluiden en geuren zorgen voor een effectief en onvergetelijk ontspanmoment.

Vraag een vrijblijvende offerte aan, of maak gratis kennis.

Verras je collega's
Ontspan & Herstel in 15 minuten

Geniet van massage
Beleef de natuur
Verlaag werkstress binnen je organisatie

Massagestoel Vital Forest

Massage

1.-seizoenen.jpg

Natuur

Aromatherapie Vital Forest

Aromatherapie

Cadeau voor medewerkers en cliënten

De Relaxmobiel is een ontspannen activiteit op jouw locatie, voor zowel medewerkers als cliënten. Eén ontspansessie duurt 15 minuten. Tijdens een ontspansessie in de Relaxmobiel worden al je zintuigen geprikkeld om te ontspannen. Je kiest eerst een thema en beleeft vervolgens bijvoorbeeld een boswandeling, ruikt een door jou gekozen seizoensgeur en geniet bij de openhaard van een lekkere massage. Na afloop van de ontspansessie heb je weer energie, ben je relaxed en kan je er weer tegenaan! 

Omdat de Relaxmobiel nieuw is, bieden wij graag een gratis kennismaking aan. Tijdens de kennismaking van 2 uur kunnen jij en je collega's de Relaxmobiel gratis en vrijblijvend uitproberen. 

 

Je ervaart de voordelen van een ontspanmoment op de werkdag en ontdekt of het interessant is om de Relaxmobiel vaker aan te bieden voor je collega's en cliënten binnen jouw organisatie.

 

Neem gerust contact op om een afspraak in te plannen, of als je nog vragen hebt. 

Relaxmobiel Vital Forest_edited.jpg

De Relaxmobiel reserveren

Het is ook mogelijk om de Relaxmobiel direct te reserveren voor jouw organisatie. Vraag een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meld je aan voor de nieuwsbrief om de nieuwste aanbiedingen te ontvangen.

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel
Tarieven Relaxmobiel

Per dag*

€ 179,00

Vanaf 7 dagen, per dag*

€ 149,00

*Exclusief btw, plaatsing en transport

Zorg dat je aangemeld bent voor de nieuwsbrief, zodat je de nieuwste aanbiedingen ontvangt.

Ontvang binnen 24 uur een reactie.

Plaatsing en installatie

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna medewerkers zelfstandig gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Transport​

Vital Forest hanteert een all-in km prijs van € 1,00 per km. Voor de berekening maken we gebruik van Google Maps. De enkele afstand vanaf 2370 in Arendonk (stalling Relaxmobiel) wordt vermenigvuldigd x4, omdat de afstand 4 keer wordt afgelegd. Bij grotere afstanden denkt Vital Forest graag mee voor een passende oplossing.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bestaan uit het gereedmaken en plaatsen van de relaxmobiel, de tijd die nodig is voor de demo en de uitleg ter plaatse. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 75,00.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328.

Evaluaties

Ilse Kleingeld

Severinus

Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

⭐⭐⭐⭐⭐

Verras je collega's en cliënten

Beleef unieke thema’s
Vital Forest maakt elk seizoen natuurbeelden en geluiden van mooie locaties. In de relaxmobiel komen deze beelden samen met lekkere etherische seizoensgeuren, een rustgevende ambiance en een fijne massage, waardoor alle zintuigen worden geprikkeld en een gebruiker effectief kan ontspannen en herstellen. De natuurrijke omgeving zorgt onder andere voor een betere stemming en minder stress- en pijn gerelateerde klachten. 

Thema schapen Vital Forest

Wandeling door de Leenderheide

Thema zonsondergang Vital Forest

Zonsondergang bij rivier de Niers

Beleef je ultieme ontspanmoment