top of page

De Relaxmobiel op jouw evenement?

Organiseer jij binnenkort een borrel, evenement of festival en wil je jouw bezoekers extra in het zonnetje zetten? Reserveer dan nu de Relaxmobiel en verras jouw bezoekers met een lekkere massage, de mooiste thema's en heerlijke seizoensgeuren!

  Een geweldige eyecatcher voor jouw evenement!
✓  Bleef de mooiste thema's
✓  Geniet van massage

De Relaxmobiel op evenementen

De Relaxmobiel is een geweldige activiteit voor borrels, evenementen en festivals. Een ontspanmoment in de Relaxmobiel is vooraf of ter plekke gemakkelijk te reserveren. Tijdens de evenementen op openbare locaties zal een instructeur van Vital Forest jouw bezoekers begeleiden en instrueren, zodat elke bezoeker positief verrast wordt en de veiligheid gedurende het evenement gewaarborgd kan worden.

Relaxmobiel Vital Forest voor evenementen.jpg
Relaxmobiel Vital Forest voor evenementen (2).jpg
20220615_102803.jpg

Hoe het werkt

 

Reserveer de Relaxmobiel voor jouw locatie.

1. Kies in de Relaxmobiel een thema

 

2. Start de massagestoel.

 

3. Leun achterover en geniet van je ontspansessie.

Ervaar de krachtige combinatie van massage,
geweldige thema's, aromatherapie en de natuur

 

Massagestoel Vital Forest

Massage

1.-seizoenen.jpg

Natuur

Aromatherapie Vital Forest

Aromatherapie

Ontspannen in de Relaxmobiel

Onderzoek

99% voelt zich ontspannen na een ontspansessie in de Relaxmobiel.

(o.b.v. 500 respondenten)

Reviews

''Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken''

Ilse Kleingeld (severinus)

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel

Per dag

€ 179,-

Tarieven zijn exclusief btw, plaatsing (€75,-), instructeur (€40,-/uur) en

transport (€1,-/km) vanuit Alphen aan den Rijn of Arendonk

Praktische informatie

Plaatsing en installatie

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van je organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter beschikbaar voor het aansluiten.

 

Begeleiding gedurende het evenement

Afhankelijk van de aard van het evenement zal Vital Forest een instructeur aanbieden, zodat bezoekers begeleid en geïnstrueerd worden. Indien je organisatie dit graag zelf wilt doen en de veiligheid kan garanderen ontvangt een contactpersoon instructies over het gebruik van de Relaxmobiel.

Transport​ vanuit Arendonk en Alphen aan den Rijn

Vital Forest hanteert een all-in km prijs van € 1,- per km. Voor de berekening maken we gebruik van Google Maps. De enkele afstand vanaf Arendonk of Alphen aan den Rijn wordt 4x vermenigvuldigd, omdat de afstand 4 keer wordt afgelegd. Indien er een instructeur aanwezig zal zijn op het evenement dan wordt de afstand 2x vermenigvuldigd. Grotere afstanden zijn altijd bespreekbaar.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bestaan uit het gereedmaken en plaatsen van de relaxmobiel, de tijd die nodig is voor de demo en de uitleg ter plaatse. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 75,00.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328.

Ontvang binnen 24 uur een reactie.

Naast het organiseren van unieke en effectieve verrassingen streeft Vital Forest ernaar om structureel ontspanning aan te bieden, zodat de vitaliteit, het welzijn en de bevlogenheid van medewerkers binnen jouw organisatie ook structureel gaat verbeteren. Vital Forest werkt graag samen met jouw organisatie om de vraagstukken binnen jouw organisatie op te lossen.

 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Relaxmobiel voor een langere periode aan te bieden binnen jouw organisatie. Indien gewenst verplaatst Vital Forest de Relaxmobiel op elk gewenst moment, zodat meerdere locaties gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. De prijs voor een langere periode is afhankelijk van de wensen en de behoeften van je organisatie.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Definitief logo Vital Forest bijgesneden met ovaal.jpg
bottom of page