De Relaxmobiel op jouw locatie​

De Relaxmobiel is een ontspannen activiteit op locatie. Eén ontspansessie duurt 15 minuten. Tijdens een ontspansessie in de Relaxmobiel worden al je zintuigen geprikkeld om te ontspannen. Je kiest een thema en beleeft bijvoorbeeld een boswandeling, ruikt een door jou gekozen seizoensgeur en geniet bij de openhaard van een lekkere massage. Na afloop van de ontspansessie heb je weer energie, ben je relaxed en kan je er weer tegenaan! 

Plaatsing en installatie

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna medewerkers zelfstandig gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Tarieven Relaxmobiel (exc. Btw)

Per dag

€ 179,00

Vanaf 7 dagen, per dag

€ 149,00

Transport​

Vital Forest hanteert binnen een straal van 50km een all-in km prijs van € 1,00 per km. Voor de berekening maken we gebruik van Google Maps. De enkele afstand vanaf 2370 in Arendonk (stalling Relaxmobiel) wordt vermenigvuldigd x4, omdat de aftand 4 keer wordt afgelegd.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bestaan uit het gereedmaken en plaatsen van de relaxmobiel, de tijd die nodig is voor de demo en de uitleg ter plaatse. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 75,00.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328.

Ervaringen en evaluaties

Al honderden medewerkers en cliënten hebben de Relaxmobiel van Vital Forest ervaren en een deel daarvan heeft een evaluatie geschreven. Bekijk de ervaringen door op onderstaande button te klikken.

Reviews:

Naam: Joleen

Organisatie : Zorgcentrum St. Franciscus

Product: Relaxmobiel

Beoordeel je ervaring: ⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Naam: Ellen van Leuken

Organisatie : Zorgboerderij De Wederloop

Product: Relaxmobiel

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.

Naam: Judith Jansen

Organisatie: Thebe Clossenborch

Product: Relaxmobiel

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Naam: Francien van de Ven

Organisatie: Zorgboerderij Grootenhout

Product: relaxmobiel

Beoordeling ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Naam: Ilse Kleingeld

Organisatie: Severinus

Product: relaxmobiel

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Verras je collega's en cliënten

Beleef unieke thema’s
Vital Forest maakt elk seizoen natuurbeelden en geluiden van mooie locaties. In de relaxmobiel komen deze beelden samen met lekkere etherische seizoensgeuren, een rustgevende ambiance en een fijne massage, waardoor alle zintuigen worden geprikkeld en een gebruiker effectief kan ontspannen en herstellen. De natuurrijke omgeving zorgt onder andere voor een betere stemming en minder stress- en pijn gerelateerde klachten. 

Thema schapen Vital Forest

Wandeling door de Leenderheide

Thema zonsondergang Vital Forest

Zonsondergang bij rivier de Niers

De Relaxmobiel in de media

Vital Forest Relaxmobiel Eindhovens Dagblad

Beleef je ultieme ontspanmoment