top of page

Verras je collega's tijdens de vitaliteitsweek 

Ontspan & Herstel in 15 minuten
Geniet van massage
Beleef de natuur
Kom tot rust met aromatherapie

Verlaag werkstress & verzuim binnen je organisatie

Wat is de Relaxmobiel?

De Relaxmobiel is een ontspannen activiteit op jouw locatie, voor zowel medewerkers als cliënten. Eén ontspansessie duurt 15 minuten. Tijdens een ontspansessie in de Relaxmobiel worden al je zintuigen geprikkeld om te ontspannen. Je kiest eerst een thema en beleeft vervolgens bijvoorbeeld een boswandeling, ruikt een door jou gekozen seizoensgeur en geniet bij de openhaard van een lekkere massage. Na afloop van de ontspansessie heb je weer energie, ben je relaxed en kan je er weer tegenaan! 

Hoe het werkt

Reserveer de Relaxmobiel voor jouw locatie.

 

Kies in de Relaxmobiel een thema op de tablet en start de massagestoel.

 

Leun achterover en geniet van je ontspansessie.

Relaxmobiel op locatie Vital Forest .jpg

De Relaxmobiel reserveren

Het is mogelijk om de Relaxmobiel direct te reserveren voor jouw organisatie. Vraag een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Meld je aan voor de nieuwsbrief om de nieuwste aanbiedingen te ontvangen.

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel
Tarieven Relaxmobiel

Per dag

€ 179,00

Vanaf 7 dagen, per dag

€ 149,00

Halve dag

€   99,00

Tarieven zijn exclusief btw, plaatsing (€75,-) en

transport (€1,-/km) vanuit Alphen aan den Rijn of Arendonk

Ontvang binnen 24 uur een reactie.

Reviews

Ilse Kleingeld

Severinus

Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

⭐⭐⭐⭐⭐

Massagestoel Vital Forest

Massage

1.-seizoenen.jpg

Natuur

Aromatherapie Vital Forest

Aromatherapie

Plaatsing en installatie

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna medewerkers zelfstandig gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Transport​ vanuit Arendonk en Alphen aan den Rijn

Vital Forest hanteert een all-in km prijs van € 1,00 per km. Voor de berekening maken we gebruik van Google Maps. De enkele afstand Arendonk of Alphen aan den Rijn wordt 4x vermenigvuldigd, omdat de afstand 4 keer wordt afgelegd. Grotere afstanden zijn altijd bespreekbaar.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bestaan uit het gereedmaken en plaatsen van de relaxmobiel, de tijd die nodig is voor de demo en de uitleg ter plaatse. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 75,00.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328.

Naast het organiseren van unieke en effectieve verrassingen streeft Vital Forest ernaar om structureel ontspanning aan te bieden, zodat de vitaliteit, het welzijn en de bevlogenheid van medewerkers binnen jouw organisatie ook structureel gaat verbeteren. Vital Forest werkt graag samen met jouw organisatie om de vraagstukken binnen jouw organisatie op te lossen.

 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Relaxmobiel voor een langere periode aan te bieden binnen jouw organisatie. Indien gewenst verplaatst Vital Forest de Relaxmobiel op elk gewenst moment, zodat meerdere locaties gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. De prijs voor een langere periode is afhankelijk van de wensen en de behoeften van je organisatie.

Relaxmobiel Vital Forest_edited.jpg

Beleef je ultieme ontspanmoment

bottom of page