Reviews Vital Forest

Al honderden medewerkers en cliënten hebben de Relaxmobiel en vaste comfortroom van Vital Forest ervaren en een deel daarvan heeft een evaluatie geschreven. Bekijk de ervaringen door op onderstaande button te klikken.

Naam: Joleen

Organisatie : Zorgcentrum St. Franciscus

Product: Relaxmobiel

Beoordeel je ervaring: ⭐⭐⭐⭐⭐

We hebben tijdens de Sterk-in-je-werk-week de relaxmobiel een week bij ons op locatie gehad, om onze medewerkers en potentiele nieuwe medewerkers te laten genieten van een ontspanmomentje. Hier is veel gebruik van gemaakt! We hebben dus enthousiaste reacties mogen ontvangen. Vooral de totaalbeleving vond men fijn, dus de (krachtige) massage in combinatie met beeld en geluid maakte dat je er echt even uit was. Bedankt voor deze ervaring!

Naam: Ellen van Leuken

Organisatie : Zorgboerderij De Wederloop

Product: Relaxmobiel

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Een aantal weken geleden is Menno langs geweest bij ons op de zorgboerderij! Wat een beleving was dit voor onze deelnemers met dementie/nah. Een mooie manier om echt even te ontspannen waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Ook de collega’s kwamen tot rust. Menno bedankt voor de kennismaking met de relaxcaravan, je enthousiasme en begeleiding! Wij kunnen niet wachten tot de relaxruimte bij ons geplaatst wordt.

Naam: Judith Jansen

Organisatie: Thebe Clossenborch

Product: Relaxmobiel

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Menno is met zijn relax mobiel naar Thebe de Clossenborch gekomen omdat ik dit had gewonnen via een prijsvraag op Facebook. Het was een groot succes ❤️ Bewoners en medewerkers hebben er van genoten, de massagestoel bracht echt verlichting en je voelt je naderhand echt beter dan voorheen en fitter, je hebt meer energie👍🏼💪🏼 Er hing een hele fijne sfeer in de caravan, heerlijke geuren en je kon kiezen uit verschillende thema’s qua beelden en geluiden. Er waren bewoners bij die in slaap vielen en heerlijk konden ontspannen Bedankt Menno voor deze héérlijke ervaring ❤️👍🏼

Naam: Francien van de Ven

Organisatie: Zorgboerderij Grootenhout

Product: relaxmobiel

Beoordeling ⭐⭐⭐⭐⭐

 

Vital Forest is bij ons langs geweest en heeft een aantal bewoners van ons verwent met een stukje ontspanning is de relax mobiel. We vonden het fijn om te zien dat onze bewoners zo vrolijk werden van dit ontspanningsmomentje.

Naam: Ilse Kleingeld

Organisatie: Severinus

Product: relaxmobiel

Beoordeling: ⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

Ervaring Paul
(bewoner van het Parkhuis met de beginnende fase van dementie)
''Jij moet er toch even in gaan zitten.
Een verbijsterende ervaring!
Dit moet je echt ervaren.
Ongekend, ik wil er niet meer uit.
Het was een krachtige massage, je hele rug en benen worden krachtig gemasseerd. 
Ik heb gekeken naar het thema in de sneeuw met geuren.
Daarna ben je geheel ontspannen.
Zeer geschikt voor mensen die moeite hebben te ontspannen.
Dit is de toekomst.
Ik kan zo weer gaan."

Review Vital Forest

Ervaring Edith (Pro Persona)
''Heerlijke ontspanruimte. De ruimte wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Fijne ontspanning voor bijvoorbeeld tijdens een drukke, hectische en bewogen dienst. Mijn collega's, de patiënten en ik maken er geregeld gebruik van.''

biorb_edited.jpg
Massagestoel-SL-T101-met-dame wolken.jpg
Image6.png