Extra seizoenservice

Wordt volledig ontzorgd

Elk kwartaal een servicebeurt

Met de extra seizoenservice van Vital Forest wordt uw organisatie volledig ontzorgd. Vital Forest komt elk kwartaal bij uw organisatie langs om de seizoengeur en de kruidenthee seizoenmix te vervangen, zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Ook krijgt de biorb ieder seizoen een andere seizoeninrichting, waardoor deze nooit zal gaan vervelen.

 

Extra genieten van de Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en deze geeft een extra luxe sfeer aan de ontspanruimte. Opstijgende luchtbelletjes zorgen voor een mooie beweging in het water en de schittering op de tafel. Voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning. Met de seizoenservice van Vital Forest bent u nooit uitgekeken naar dit mooie aquarium.

Altijd een frisse ontspanruimte

Vital Forest haalt elke servicebeurt een doekje door de ontspanruimte, zodat de ontspanruimte altijd fris is. Door deze service blijft de ontspanruimte optimaal en blijft het altijd aangenaam voor de gebruiker om gebruik te maken van het Vital Forest te maken.

Een extra themapakket

Daarnaast ontvangt uw organisatie een extra themapakket bestaande uit 5 extra thema's waar uw gebruikers van kunnen genieten.

Ervaar Vital Forest nu zelf

Beleef de mooiste thema's

Ontspannen massages

Mooie natuurbeelden en geluiden

Wisselende seizoensgeuren

Passende ambiances​

Service

website beeld achter persoon.png
Massagestoel-SL-T101-met-dame wolken.jpg
herbal scent.jpg
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest