top of page

Licentie en seizoenservice

Elk seizoen krijgt je organisatie nieuwe seizoen gerelateerde thema's met een passende etherische seizoensgeur. Het is veel werk om de comfortroom elk seizoen weer te kunnen voorzien van mooie nieuwe thema's en de etherische seizoengeuren samen te stellen. Daarnaast is er een externe server nodig om het systeem draaiende te kunnen houden. Om de kwaliteit te kunnen garanderen biedt Vital Forest een service op afstand en komt een medewerker van Vital Forest één keer per jaar langs om het systeem of de ruimte te voorzien van een grotere update. De jaarlijkse kosten voor de aansturing van de comfortroom, de thema's, etherische seizoengeuren, de service en het bezoek zijn € 1199,-.

Elk seizoen nieuwe thema's

Vital Forest gaat elk seizoen op pad om mooie natuurbeelden en geluiden te maken. In de comfortroom komen de beelden samen met lekkere etherische seizoensgeuren en een fijne massage, waardoor alle zintuigen worden geprikkeld en een gebruiker effectief kan ontspannen en herstellen. De natuurrijke omgeving zorgt onder andere voor een betere stemming en minder stress- en pijn gerelateerde klachten.  Het is mogelijk om speciaal voor jouw organisatie thema's te produceren.

 

Elk seizoen een nieuwe seizoengeur

Vital Forest stelt voor elk seizoen een passende seizoensgeur samen. Hierdoor heeft de comfortroom in de warmere maanden een verkoelende en verfrissende werking en in de koudere maanden juist een verwarmende werking met een versterkend effect op het immuunsysteem. Mocht je organisatie specifieke wensen hebben dan kan Vital Forest voor jouw organisatie een geur naar wens samenstellen.

Elk seizoen een nieuwe kruidenthee

Je organisatie kan ervoor kiezen om de comfortroom helemaal compleet te maken door ook nog vooraf of na afloop van een ontspansessie een lekkere kruidenthee aan te bieden. Vital Forest biedt voor elk seizoen een passende kruidenthee. In de warmere maanden is deze verfrissend en in de koudere maande juist verwarmend.  De verse kruidenthee wordt met een extra service elk kwartaal opgestuurd. Ook is lekker om de kruidenthee koud te drinken.

Herbal fruit Lente.png
Herbal fruit Zomer.png
Herbal fruit Herfst.png
Herbal fruit Winter.png

Ervaar Vital Forest nu zelf

bottom of page