top of page
Relaxmobiel op locatie Vital Forest .jpg

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel

Per dag

€ 179,-

Vanaf 5 dagen, per dag

€ 149,-

Vanaf 30 dagen,
per dag

transport en vaste kosten

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna medewerkers zelfstandig gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Transport​ vanuit Arendonk en Alphen aan den Rijn

Vital Forest rekent € 0,50 per gereden km (enkele reis x4). De afstand wordt vanaf Alphen aan den Rijn en Arendonk berekend.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bedragen €75,- en bestaan uit het gereedmaken en plaatsen, installeren en weer ophalen van de relaxmobiel. Daarnaast wordt elke contactpersoon voorzien van uitgebreide instructies.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328 of info@vitalforest.nl.

De Relaxmobiel vaker op jouw locatie?

Het is mogelijk om de Relaxmobiel structureel en voor langere periodes in het jaar in te zetten binnen jouw organisatie, zodat de vitaliteit, het welzijn en de bevlogenheid van medewerkers binnen jouw organisatie ook structureel gaat verbeteren.

 

De ontspanmomenten van Vital Forest zijn bewezen effectief en kunnen op de lange termijn een verschil maken voor jouw collega's. Indien gewenst verplaatst Vital Forest de Relaxmobiel op elk gewenst moment, zodat meerdere vestigingen gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. 

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

op aanvraag

Reviews

Ilse Kleingeld

Severinus

Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken. Ook voor de verstandelijk beperkten bewoners van het woonproject waar ik werk was deze ervaring heel bijzonder en ontspannen. Ze praten er nog over. Bedankt Menno voor deze bijzonder leuke en ontspannen ervaring!

⭐⭐⭐⭐⭐

Naast het organiseren van unieke en effectieve verrassingen streeft Vital Forest ernaar om structureel ontspanning aan te bieden, zodat de vitaliteit, het welzijn en de bevlogenheid van medewerkers binnen jouw organisatie ook structureel gaat verbeteren. Vital Forest werkt graag samen met jouw organisatie om de vraagstukken binnen jouw organisatie op te lossen.

 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Relaxmobiel voor een langere periode aan te bieden binnen jouw organisatie. Indien gewenst verplaatst Vital Forest de Relaxmobiel op elk gewenst moment, zodat meerdere locaties gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. De prijs voor een langere periode is afhankelijk van de wensen en de behoeften van je organisatie.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Definitief logo Vital Forest bijgesneden met ovaal.jpg

Beleef je ultieme ontspanmoment

bottom of page