Image6.png

Alleen het kijken naar een plaatje van de natuur werkt al rustgevend

Beleef de mooiste locaties in een unieke ambiances
Preview winter boswandeling
Preview winter boswandeling
Ervaar de gezondheidsvoordelen van Vital Forest

Natuurbeelden

Bewezen is dat als iemand naar een afbeelding van een natuurobject kijkt het stressniveau al meetbaar daalt. Dit resulteert in een beter gevoel voor uw medewerkers en cliënten. Daarnaast vormt ontspanning samen met slaap, beweging en uw voedingspatroon de basis van uw reactie op stress.

Natuurgeluiden

Natuurgeluiden hebben vaak een frequentie van 432 Hz. Studies stellen dat helende geluiden van de natuur ons helpen om innerlijke rust te vinden, beter te slapen en helpen bij het genezen van slapeloosheid, angst en stress. Al na 10 tot 30 minuten zal de luisteraar de voordelen van het luisteren naar natuurgeluiden ervaren.

Aromatherapie

Elk seizoen bevat de ontspanruimte een nieuwe door Vital Forest samengestelde seizoensgeur. Hierdoor heeft de ontspanruimte in de warmere maanden een verkoelende / verfrissende werking en in de koudere maanden juist een verwarmende werking met een versterkend effect op het immuunsysteem.

Unieke ambiances

Vital Forest combineert de thema's met passende ambiances. Bij een groene boswandeling kleurt de ontspanruimte groen en bij het strand of een onderwateraquarium bijvoorbeeld blauw. Als u uit een ruimte met gebruikelijk fel licht komt of lang naar een beeldscherm heeft gekeken kunnen deze fijne kleuren sfeerlicht uw ogen in een korte tijd laten ontspannen. 

Genieten van de Biorb

De biorb is een mooi rustgevend element in de ontspanruimte en deze geeft een extra luxe sfeer aan de ontspanruimte. Opstijgende luchtbelletjes zorgen voor een mooie beweging in het water en de schittering op de tafel. Voor je het weet zit je een aantal minuten naar het element te kijken, wat automatisch zorgt voor een positieve vorm van ontspanning. Klik hier voor meer informatie.

Kruidenthee concept

Het concept zorgt voor een extra stukje 'metime' en voor een extra goed gevoel bij de gebruiker. Het kruidenthee concept bestaat uit speciaal samengestelde biologische mixen van gedroogde appel met seizoen mixen van van gedroogde kruiden en specerijen die bijdragen aan het ontspanningsniveau. De smaken trekken tijdens de ontspansessie in het Earth Water en na de sessie kan het opgedronken worden. Hierdoor zal de uitscheiding van de door de massage vrijgekomen afvalstoffen versneld worden.

Ervaar Vital Forest nu zelf

Beleef de mooiste thema's

Ontspannen massages

Mooie natuurbeelden en geluiden

Wisselende seizoensgeuren

Passende ambiances​

Service

website beeld achter persoon.png
Massagestoel-SL-T101-met-dame wolken.jpg
herbal scent.jpg
Volg ons
  • Facebook Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon

info@vitalforest.nl

06-21191328

5582 JZ Waalre

KVK: 73704768    

© 2020 by Vital Forest