top of page

Ontdek de thema's van Vital Forest

Vital Forest gaat elk seizoen op pad om mooie, rustgevende en leerzame thema's te maken. Elk thema is gekoppeld aan een passende seizoensgeur

Gele bloemen

Lente

Geniet van een lekker frisse lentegeur van grapefruit, rozemarijn en kruizemunt.

Meer informatie

Special: Wandeling met jezelf

We zijn continue op zoek naar prikkels, daarom is het ook logisch dat niet iedereen gemakkelijk kan ontspannen. Wil jij echt het belang van een ontspanmoment ontdekken? Beleef dan eens het verfrissende lente thema van Let's Liv, Wandeling met jezelf

 

Gedurende het thema wordt het belang van een ontspanmoment uitgelegd, waarna je word uitgedaagd om ook goed voor jezelf te zorgen. 

Vlindervallei

Op Rhodos bevind zich een prachtige vlindervallei met watervalletjes, beekjes en bruggetjes. In de vallei komt een speciale soort vlinder in groten getale voor. De vlinders fladderen rond en gedijen zich op de vochtige rotsen. Het is een geweldig fenomeen, in de Relaxmobiel te beleven met een verfrissende lentegeur.

Eerste lentebloemen

Zodra de eerste zonnestralen tevoorschijn komen, verschijnen de eerste bloemen. Geniet van een mooie blauwe lucht, voel de wind en geniet van prachtige Hollandse klaprozen, korenbloemen, weegbrees en nog veel meer.

veluwe natuurfoto.jfif

Zomer

Geniet van een frisse zomer citrusgeur van sinaasappel, mandarijn en bergamot.

Meer informatie

Wandeling met schapen

Geniet van een mooie zomerwandeling door de Leenderheide met gedurende de wandeling een hele kudde schapen voor je! Het thema is een geweldige rustgevende belevenis voor jong en oud en vaak ervaren mensen met een verstandelijke beperking of met dementie de wandeling als één grote attractie.

Karpers in de Vijver

Vind jij het ook zo mooi hoe rustig de vissen rond kunnen zwemmen in een vijver? Kies dan dit thema, waarbij je onder het genot van een rustgevend muziekje kan genieten van een groep rondzwemmende karpers en de vijver van de Beekse Bergen!

Wandeling door de duinen

Het zonnetje schijnt en de lucht is blauw. Het is tijd voor een wandeling door de duinen bij Kijkduin! Het is een ideale plek om te wandelen en te genieten van de rust. De laatste 5 minuten van het thema loop je het strand op en kan je genieten van de rollende golven van de Noordzee.

Herfst gebladerte

Herfst

Geniet van een verwarmende herfstgeur van sinaasappel, kaneel en palmarosa.

Meer informatie

Kampvuur bij de rivier

Kan jij ook zo genieten van een knisperend kampvuur? Kies dan voor het kampvuur! Gedurende het thema voel je de warmte uit de sfeerhaard komen en ruik je een lekkere herfstgeur van sandalwood en dennen!

Schotse Hooglanders in het bos

Kom tot samen met de Schotse Hooglanders tot rust en geniet van de prachtige bossen. Let op, de Schotse Hooglanders zijn heel nieuwsgierig en kunnen heel dichtbij je komen.

Landgeiten bij de boom

Op een hoog punt in de heide staat een grote boom. Het voor het groepje landgeiten de vaste plek om een theekransje te houden. Genietend in het zonnetje rusten de geiten samen lekker uit. Doe jij ook met ze mee?

Wintersneeuw

Winter

Geniet van een verwarmende wintergeur van kaneel, dennen, kruidnagel, pepermunt en sinaasappel

Meer informatie

Vogels bij het bevroren meer

Het was een koude winter en het meer in Veldhoven was volledig bevroren. Op één grote wak na... Hier kwamen alle watervogels bijeen om lekker te zwemmen. Geniet van massage, rustgevende muziek en verwarmende wintergeur, terwijl de watervogels ook lekker hun ding doen.

Winterwandeling door het bos

Maak jij ook zo graag een wandeling in de sneeuw en kan je ook zo genieten van het knisperende geluid van sneeuwvlokken onder je schoenen? In de Relaxmobiel of comfortroom beleef je deze mooie wandeling terwijl je lekker bij de warme sfeerhaard zit te genieten van een stevige massage! 

Zonsopkomst bij de Niers

Geniet van een winters landschap, terwijl de zon langzaam boven de rivier op komt. Het licht weerkaatst in het water en de zon komt steeds hoger. Het is een prachtig ochtendavontuur, die jij gewoon warmpjes in de Relaxmobiel of comfortroom kan beleven.

Ervaar Vital Forest op jouw locatie

bottom of page