top of page

Help cliënten ontspannen met de
Relaxmobiel op locatie

  Verras cliënten met een unieke belevenis
  Beleef de mooiste thema's
✓  Geniet van massage

Relaxmobiel-op-locatie_2.jpg

Een bijzondere belevenis voor verschillende doelgroepen

Onder begeleiding is de Relaxmobiel een leuke en ontspannen activiteit op locatie en geschikt voor verschillende doelgroepen in de gezondheidzorg. De thema's worden door elk individueel persoon anders ervaren. Waar de Relaxmobiel voor de één de ultieme ontspanning biedt, ervaart de andere persoon de Relaxmobiel als één grote beleefattractie.

De Relaxmobiel voor mensen met dementie

Voor mensen met dementie zorgen de herkenbare thema's van Vital Forest voor mooie momenten, waarbij unieke herinneringen weer even terugkomen. Herinneringen zoals: ''dat was nog eens een mooie tijd toen we die wandeling door de heide maakten!'' In de Relaxmobiel worden deze momenten herbeleefd. De aanrakingen van de massagestoel zorgen ervoor dat de spieren weer soepel worden gemasseerd en de seizoensgeuren zorgen onbewust voor extra rust.

Relaxmobiel impressie.jpg
Foto Artikel Eindhovens Dagblad relaxmobiel on tour.jpeg

De Relaxmobiel voor mensen met een beperking

Voor mensen met een beperking word het ontspanmoment in de Relaxmobiel vaak ervaren als één grote attractie. De fantasieën worden getriggerd, waardoor de belevenis extra intens wordt ervaren. Zelfs mensen met een visuele beperking beleven de ontspanmomenten intens,  doordat alle andere zintuigen geprikkeld worden met geur, geluid en aanrakingen van de massage. De kans is dan ook groot dat negatieve gevoelens na het ontspanmoment als sneeuw voor de zon zijn verdwenen.

Hoe het werkt

 

Reserveer de Relaxmobiel voor jouw locatie.

1. Kies in de Relaxmobiel een thema

 

2. Start de massagestoel.

 

3. Leun achterover en geniet van je ontspansessie.

Massagestoel Vital Forest

Massage

1.-seizoenen.jpg

Natuur

Aromatherapie Vital Forest

Aromatherapie

Ervaar de krachtige combinatie van massage,
geweldige thema's, aromatherapie en de natuur

 

Ontspanning voor cliënten binnen jouw organisatie

Onderzoek

Voelt zich ontspannen na een ontspansessie in de Relaxmobiel

(o.b.v. 500 respondenten)

Reviews

''Wat een fantastische ervaring in de Vital Forest! Heerlijk relaxt achterover geleund in een massagestoel met voor je op een beeldscherm ontspannen beelden van een winterlandschap, wandelende schapen of een wuivend bloemenveld. Vergezeld met een heerlijke geur kun je even helemaal ontspannen tijdens of na een drukke dag werken''

Ilse Kleingeld (severinus)

Voordelig ontspannen in de Relaxmobiel

Per dag

€ 179,-

Vanaf 7 dagen, per dag

€ 149,-

Vanaf 30 dagen,
per dag

€ 129,-

Tarieven zijn exclusief btw, plaatsing (€75,-) en

transport (€1,-/km) vanuit Alphen aan den Rijn of Arendonk

Praktische informatie

Plaatsing en installatie

Vital Forest plaatst de relaxmobiel op de aangegeven dag, tijdstip en locatie. We vinden het fijn als op de dag van brengen en halen een contactpersoon aanwezig is om de sleutels van de relaxmobiel in ontvangst te nemen.

Bij de plaatsing volgt een korte instructie, waarna cliënten onder begeleiding van medewerkers gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. Tevens bevat de Relaxmobiel duidelijke instructies voor zelfstandig gebruik. Je start een ontspansessie met één druk op de knop. Het is niet mogelijk om met een rolstoel in de Relaxmobiel te komen, daarvoor is de deur te smal.

De relaxmobiel wordt aangesloten op het stroomnetwerk van de organisatie (normaal stopcontact). We hebben een kabel van 25 meter voor het aansluiten. Ook bevat de Relaxmobiel een fijne sfeerhaard of ventilator, waardoor gebruikers er ook in de winterperiode lekker warm bij zitten.

Transport​ vanuit Arendonk en Alphen aan den Rijn

Vital Forest hanteert een all-in km prijs van € 1,- per km. Voor de berekening maken we gebruik van Google Maps. De enkele afstand Arendonk of Alphen aan den Rijn wordt 4x vermenigvuldigd, omdat de afstand 4 keer wordt afgelegd. Grotere afstanden zijn altijd bespreekbaar.

Eenmalige kosten

De eenmalige vaste kosten bestaan uit het gereedmaken en plaatsen van de relaxmobiel, de tijd die nodig is voor de demo en de uitleg ter plaatse. De eenmalige kosten hiervoor bedragen € 75,00.

 

Neem bij vragen of speciale wensen gerust contact op met 06-21191328.

Ontvang binnen 24 uur een reactie.

Naast het organiseren van unieke en effectieve verrassingen streeft Vital Forest ernaar om structureel ontspanning aan te bieden, zodat de vitaliteit, het welzijn en de bevlogenheid van medewerkers binnen jouw organisatie ook structureel gaat verbeteren. Vital Forest werkt graag samen met jouw organisatie om de vraagstukken binnen jouw organisatie op te lossen.

 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Relaxmobiel voor een langere periode aan te bieden binnen jouw organisatie. Indien gewenst verplaatst Vital Forest de Relaxmobiel op elk gewenst moment, zodat meerdere locaties gebruik kunnen maken van de Relaxmobiel. De prijs voor een langere periode is afhankelijk van de wensen en de behoeften van je organisatie.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Definitief logo Vital Forest bijgesneden met ovaal.jpg

Beleef je ultieme ontspanmoment

bottom of page